Practici Uzuale Pentru SEO, SEM Si Promovare Website


Publicat In

Web Site-ul Tau Este Cu Adevarat Vizibil Pentru Potentialii Clienti? Mai mult ca sigur nu, daca nu are multe link-uri catre el din alte site-uri. De aceea, noi iti propunem o solutie ieftina sa iesi din anonimat: promovarea site-ului tau prin publicarea link-ului sau (URL), alaturi de descriere si cuvinte cheie in peste 300 directoare de link-uri romanesti si internationale. (se optimizeaza si continutul paginii principale - text si densitatea de cuvinte cheie).

Va oferim de asemenea, servicii complete de optimizare website (scaderea timpului de incarcare al paginii, optimizare viteza de executie a aplicatiilor pe server, optimizare imagini,etc) si promovare prin Google AdWords sau orice alt serviciu de publicitate web (creare si administrare conturi).


Ce presupune SEO (optimizarea website-ului pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare) ?

Optimizare on site (interna):

- calcularea densitatii de cuvinte si expresii cheie, corelarea numelui de domeniu cu continutul si titlul paginilor web
- optimizarea numarului de link-uri interne si a sistemului de navigare a site-ului
- eliminarea script-urilor inutile, optimizarea imaginilor si a vitezei de incarcare a paginilor
- optimizare server
- optimizare baza de date
- asigurarea compatibilitatii website-ului cu principalele aplicatii de navigare pe Internet (web browsers) ca Firefox, Internet Explorer, Opera.
- adaugarea de articole personalizate cu scopul de crestere a volumului continutului website-ului

Optimizarea off site (externa)

- crearea unui numar cat mai mare de link-uri one way sau directe (de pe alte site-uri catre site-ul dvs)
- alegerea cuvintelor cheie optime ca ancora pentru link-urile directe
- alegerea celor mai populare web site-uri pentru a publica link-ul site-ului dvs.
- crearea de comunitati in jurul brand-ului (website-ului) dvs
- republicare continut din website prin RSS (flux de continut)

Promovare Website Si SEM (marketing prin paginile de rezultate ale motoarelor de cautare)

Pe scurt, promovarea website-ului se poate defini intr-o prima faza prin crearea unui numar cat mai mare de link-uri directe catre el de pe alte webite-uri prin redactarea de scurte descrieri in directoarele de link-uri, schimb de link-uri, publicarea de banere, postari de articole in forumuri, promovarea website-ului prin crearea de comunitati online, publicare press releases, articole in Wikipedia si altele.

De asemenea, Internet marketing-ul se mai poate efectua prin campanii de email-uri personalizate (newsletters), RSS feeds si SEM.

Marketing-ul prin paginile de rezultate ale motoarelor de cautare presupune afisarea unor texte scurte insotite de link-ul catre site-ul dvs atunci cand rezultatele unei cautari in search engines ca Google, Bing sau Yahoo contin cuvinte si expresii cheie similare sau relevante.

Plata se face per click si bugetul poate fi gestionat intr-un mod flexibil. De exemplu, se poate fixa un buget initial si functie de costul unui click campania de marketing se desfasoara in limita bugetului sau pentru fiecare click, plata se face instantaneu dintr-un cont curent pentru un buget nelimitat.

Pentru a afla oferta noastra SEO, promovare website si SEM, contactati-ne acum:

Email: catalin.bocanu@gmail.com

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Comentariile sunt inchise.